They were Kids that I Once Knew - Now Their're all Dead Hearts to You.

28 October 2012, 13:35
För len och fin babyhud:
För lite motion, brist på frisk luft, för mycket cigaretter och andra onyttigheter, kan faktiskt som mest visa sina resultat just i ansiktet! Därför är det extra viktigt att morgon och kväll rengöra ansiktet, om du vill behålla en len och fin babyhud!
 
 
..............................................................................................................................................................................
 
Vad ska jag använda mig av:
Helst ska du rengöra med en bra rengöringslotion, fräscha upp med en bra ansiktsvatten och fukta med en bra fuktkräm; finns att köpa i dem flesta kosmetik/klädaffärer (själv använder jag märket MaryKay, då min mamma säljer det). Använd aldrig tvål i ansiktet! Tänk i allmänhet på vilka produkter du använder och vad dem innehåller, vad det gäller smink, rengöring och helt enkelt alla kroppsprodukter.
 
Varför ska jag rengöra ansiktet:
Varför det är viktigt att rengöra ansiktet morgon och kväll är att, varje dag så byggs det upp ett lager av döda hudceller, samt samlas väldigt mycket smuts, som inte syns. Så innan du lägger på din foundation, vill du tvätta bort alla döda hudceller med en bra rengöring. Även innan du ska sova ska du tvätta rent ansiktet från all makeup, viktigt är också en bra eyemakeupremover.
 
Hur går jag tillväga:
*Massera mjukt in rengöringen i cirkulerande rörelser uppåt (tänk på att inte dra i huden, då kan huden i ansiktet töjas, och du därmed få hängig "extra"-hud i ansiktet)
*Skölj noga med ljummet vatten, avsluta med kallt
*Vill man, så kan man dessutom badda huden med en alkoholfri ansiktsvatten
*Smörj alltid huden efter med en bra fuktkräm
 
.............................................................................................................................................................................
 
Tänk också på: 
En annan bra sak för huden är att då och då använda bra ansiktsmasker. Dem bästa ansiktsmaskerna tycker jag man gör själv, med tanke på att "det som inte går att stoppa i sig, alltså ätas, bör inte heller användas på sig". Jag tror helt på att använda hemmagjorda kroppsprodukter gjorda på ätbara, biologiska produkter. Tänk också på att man under året får byta till olika typer av ansiktsmasker då hudens behov ändras med årstiderna och ditt hälsotillstånd.
 
(Recept på hemmagjorda ansiktsmasker kommer!)
 
 
 
3 bra
*E-vitaminolja
*Rengöring och fukt (+ ansiktsvatten)
*Att dricka mycket vatten
 
3 dåliga
*Cigaretter
*Sol
*Tjock makeup