Thread is ripping, the knot is slipping.

07 September 2013, 17:41
Families are like a major puzzle - just hundredes of pieces impossible to figure out.
 
I'm like that one piece that you realize belong to a totaly different puzzle though.
 
 

When will you realize; Vienna waits for you.

02 September 2013, 13:11
Åhhh..
 
Allt är så bra, knäppt, roligt, lustigt, lyckligt, klychigt, sorgligt, slut, knepigt, perfekt, uppe och nere; allt på samma gång. Vad kallas den känslan? Jag vet inte, kanske borde vi införa ett nytt ord i ordlistan. Jag känner mig glad, lycklig, ledsen, trött, euforisk, arg, förvirrad, sårad, lugn, stabil, lycklig, lycklig, ensam, tillfreds, levande, såå levande och.. jag vet inte, allt. Men mest av allt, levande.
 
Idag börjar jag hur hest som att dansa (: Exotisk jazz var det. Jag längtar så. Jag tror det är DÄR det ligger..
 
Jag har kanske inte skrivit om det innan, men jag är en extrem, extrem, känslotjej.. Jag lever på känslor. Utan dem är jag död. Det är därför jag ÄLSKAR film, musik, dans, piano, sjunga. Det är mina sätt att uttrycka så starka känslor. Jag upplever de flesta känslorna "väldigt" starkt, vilket för några år sedan gjorde mig till en deprimerad liten tonårstjej. MEN, idag är det helt annorlunda. Jag lyfts av dessa känslor, det känns som ett beroende. Jag måste se filmer som är totalt hjärtskärande, filmer som får mig att känna så otroligt starkt, lyssna på musik med känslor i sig, glädje och lycka, som får mig att uttrycka musiken i dans. Lära mig pianostycken som berör när man spelar. Jag skulle kunna sitta en hel dag, fångad i hög musik med mycket känslor, samtidigt som film efter film, med dem allra starkaste känslorna i sig, rullas.. Börja dansa till musiken och sen sätta mig vid pianot.
 
Jag säger inte att jag gör detta för att uttrycka känslorna.. Mer som att allt det här, gör mig lycklig. Att få känna starka känslor, gör mig så lycklig. Vissa kanske inte tycker att sitta och se en film, höra en låt eller så är att "leva för nuet och livet".. Men för mig är det att känna, inspireras och vara vid liv.
 
Jag ÄLSKAR livet. Jag lever för nuet och livet. Jag älskar att vara levande och inget kan ändra på det. Hoppas alla där ute fångar varje sekund (: Rörigt inlägg, bara massa känslor.
 
Ha en bra dag, vi syns efter dansen!