Are you with me

21 July 2016, 06:50
 
Outfit på mig häromdagen, byxor - Åhléns, Wera Stockholm (här) / blus - Åhléns, Wera Stockholm (här) / jacka - Vila / skor - Din Sko, Xit / klocka - Michael Kors (här) / ringar - Edblads
 
Hade en fantastisk dag igår i solen! Åkte iväg med min Maikel, solade, badade och hade det så mysigt från morgon till kväll :) Idag är det 10 timmars jobb som väntar, mår sådär, känner mig halvt sjuk så vi får se hur det här går!
 
Snart är helgen här igen, helt sjukt vad veckorna går, hoppas ni har en bra vecka allesammans, puss från mig :)
 
 

Don't dream it, be it

19 July 2016, 11:48
 
Avskedsmiddagen igår för min syster.. Min lilla syster Felicia ska ut i vida världen i en hel månad! Haha för mig är det länge.. Så tillsammans med vår vackra mamma gick vi ut och åt och gick på bio för att säga hej då.
 
Jag åt en vegetarisk burgare gjord på qourn, jättegod faktiskt, tillsammans med en virgin pina colada, såå gott! Och de andra tog en pizza och delade på den. Vi såg den nya ice age sen, typ den enda vi kunde tänka oss som gick den tiden, men den var sådär faktiskt :/ jag somnade i 30 min haha, bättre lycka nästa gång!
 
När jag sagt hej då till dem, gick jag vidare och mötte upp Maikel och hans vän för ett glas vin, hade trevligt en stund innan vi åkte hem.
 
Lyckad kväll, kul att få spendera tid med familjen och saknar redan mitt lilla hjärta, hoppas du får det bra puss!! :)
 

Oh, angel sent from up above

19 July 2016, 09:32
 
Blev ingen morgonpromenad! Blev en frukost hemma med istället :) Proteingröt med blåbär och ett stort glas vatten, så nu är jag påväg ut till stranden. Solen skiner och jg vill hinna få ut så mycket av solen som möjligt, så kanske blir en senare promenad eller ett träningspass ikväll, vem vet.
 
Lite detaljer på bilden med! :) ha det så trevligt nu så hörs vi snart igen!
 
 

Sing me to sleep

19 July 2016, 08:53
 
Sååå, äntligen ska jag börja blogga igen!! :)
 
Photoshoot med min fina Lena igår, klicka här för tt komma till hennes blogg. Det blåste rätt så mycket, men det va kul att börja fota lite igen och känna att man kommer igång med bloggen ändå. Jag jobbar just nu min sista vecka på Cervera! Så idag är planerna att gå ut i det sköna vädret nu :D ta en fin lång promenad, sen lägga mig på stranden och äta frukost och ligga kvar där göra mina ärenden från stranden tills jag börjar jobba vid tre senare.
 
Kommer ett inlägg senare om avskedsmiddagen för min syster igår, samt outfit för bilderna i dett inlägg, ha det fint sålänge, ut och njut av solen!! :)