But Then if You're so smart, Tell Me why are You Still so Afraid

16 April 2012, 18:58

Tänk om allt kunde vara förjävligt...
Hade allting varit förjävligt, så hade ju bara allting kunnat bli bättre. Jag tror att vi idag har upplevt så mycket bra att vi sätter ribban för högt. Vi kanske till och med inte alltid blir lika tacksamma för saker i samma mån, mycket kanske rent utav blir en besvikelse..

Jag tror att vi människor dömer absolut inte saker enbart på vad i tycker och tänker om något i ensak. Utan allt är beroende av varandra och vi dömer utifrån jämförelser och förväntningar. Det är ganska logiskt. Säg att du förväntar dig att få ett suddigum i julklapp, men får en cykel, visst blir du glad? Men om du förväntat dig en bil, och får en cykel..inte lika kul längre, ellerhur?

Vore det bättre att leva lite sämre, för att allt bara skulle kunna bli bättre?


Don't wanna Fight, don't Wanna Die, Just wanna Hear You cry

05 April 2012, 08:34

Selleri och persilja!

Två oerhört viktiga grönsaker. Dem driver urin och vatten och hjälper dig därför att hålla dig smal. Under mensturation och graviditet är det ännu vanligare att samla på sig vätska, och då kan dessa två grönsaker hjälpa dig tillrätta igen! Tänk också att gå på toa ofta..

3 bra saker
*Ät selleri
*Ät persilja
*Gå inte runt kissinödig



Ha en Glad Påsk nu också allihopa!


Jag tänkte på alla dom drömmar man drömt

02 April 2012, 09:20
För att slippa celluliterna och behålla en vacker och frisk kropp:
Torrborsta kroppen innan du duschar. Torrborsta hela kroppen i små cirklar från vristerna ända upp till halsen. Duscha sedan, helst kallt. Smörj in kroppen efter duschen med en bra bodylotion, när huden fortfarande är lite fuktig helst.

Tänk också på:
Att sträcka och tänja lite på kroppen när du vaknar på morgonen, samt att jogga eller promenera i 45 minuter, 3 gånger i veckan, mer behövs verkligen inte. En viktig sak är att du inte heller sitter still för länge. Men det viktigaste är att ha en bra hållning! Väldigt viktigt. Tänk på att sträcka på ryggen och hålla in magen, detta gör att kroppsvätskorna cirkulerar lättare och att du andas djupare. Vilket i sin tur är förebyggande mot celluliterna.

3 bra
*God hållning
*Torrborstning
*Motion

3 dåliga
*Höga klackar
*Stillasittande
*Brist på fukt